Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58255
Название: Джерела формування та використання прибутку підприємства
Авторы: Гладченко, Наталія Ігорівна
Ключевые слова: дипломна робота
прибуток
чистий прибуток
формування прибутку
використання прибутку
розподіл прибутку
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Гладченко Н.І. Джерела формування та використання прибутку підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 84 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження – Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського, а предметом дослідження є теоретичні та практичні засади утворення та використання успішного управління прибутком підприємства. Метою випускної роботи є дослідження теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій для формування успішного управління прибутком компанії за сучасних умов господарської діяльності. Методи дослідження: наукового узагальнення, порівняння, системності і комплексності – за обґрунтуванням теоретичних підходів, економікостатистичні методи – обробляючи інформацію; графічні методи – при побудові графіків. Грамотне та ефективне управління формуванням, розподілом і використанням прибутку передбачає побудову відповідних організаційнометодичних систем і механізмів для забезпечення цього управління. Адже кожен цикл розподілу прибутку протягом звітного періоду є водночас процесом створення ефективних умов для його майбутнього формування та досягнення стратегічних цілей розвитку компанії. В роботі було проаналізовано показники, які характеризують діяльність підприємства та досліджено показники рентабельності. Аналіз показав, що Міжнародному аеропорту «Київ» необхідно збільшувати величину прибутків для того, аби мати змогу сплачувати рахунки з поточних зобов’язань. Щоб покращити дану ситуацію необхідно збільшити пасажиропотік і завдяки цьому підвищити загальну прибутковість підприємства.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Командровська Вероніка Євгенівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58255
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Гладченко_Н._І..pdfДипломна робота247.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.