Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58195
Title: Оцінка прибутковості діяльності підприємства
Authors: Баула, Владислав Миколайович
Keywords: дипломна робота
вирати
управління витратами
оптимізація витрат
рентабельність
аналіз
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Баула В.М. Оцінка прибутковості діяльності підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 94 с.
Abstract: Об’єктом дослідження є оцінка прибутковості діяльності підприємства, а предметом – місце прибутку підприємства в умовах ринкової економіки, чинники та фактори економічної діяльності транспортних підприємств та основні критерії ефективності транспортної логістики. Метою випускної роботи є полягає в визначенні поняття оцінки прибутковості діяльності підприємства та обґрунтуванні ефективного стратегічного підходу до управління прибутком підприємства. Методи дослідження є спостереження, порівняння, узагальненння та аналіз інформації отриманної під час написання роботи. Отже під час виконання роботи ми визначили що управління прибутком є сукупністю дій і послідовністю прийнятих управлінських рішень щодо формування, розподілу та використання прибутку на підприємстві. Стратегічний підхід до управління забезпечує врахування не лише фактичного, але й об’єктивно можливого стану прибутковості підприємства, дає змогу розробити інструменти і методи визначення оптимальних параметрів прибутку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Ареф'єва Олена Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58195
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Баула_В._М..pdfДипломна робота411.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.