Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58192
Title: Резерви підвищення ефективності використання фінансового потенціалу підприємства
Authors: Барановська, Аліна Віталіївна
Keywords: потенціал підприємства
дипломна робота
фінансовий потенціал підприємства
ефективність
резерви підвищення ефективності
розвиток підприємства
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Барановська А.В. Резерви підвищення ефективності використання фінансового потенціалу підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 98 с.
Abstract: Об’єктом дослідження виступають економічні відносини, що виникають між економічними суб’єктами щодо оцінки фінансового потенціалу підприємства на прикладі АТ «Укртелеком». Предметом дослідження є комплекс заходів щодо підвищення фінансового потенціалу підприємства в сучасних умовах. Метою випускної роботи є обґрунтування необхідності підвищення ефективності використання резервів фінансово потенціалу для розвитку підприємств в сучасних конкурентних умовах. Методами дослідження об’єкта та предмета випускної роботи є: аналіз та синтез, індукція і дедукція, порівняння і абстрагування; узагальнення. Отримані результати та їх новизна полягає у в обґрунтуванні рекомендацій щодо розвитку фінансового потенціалу підприємств на основі ефективного використання ресурсів; у використанні методів оцінки фінансового потенціалу підприємств з урахуванням вартості основних фондів, матеріальних і фінансових витрат для виявлення можливостей та резервів використання фінансових ресурсів на перспективу; у розробці рекомендації щодо підвищення економічної ефективності використання потенціалу з урахуванням принципу взаємозамінності його складових для прогнозування збалансованого розвитку підприємств.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н. доцент Назаренко Ірина Федорівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58192
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Барановська_А._В..pdfДипломна робота732.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.