Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57474
Название: Ефективність управління виробничим потенціалом підприємства в умовах неомодернізації
Авторы: Хоменко, Євгеній Олександрович
Ключевые слова: виробничий потенціал
виробничі ресурси
основні засоби
оборотні засоби
трудові ресурси
дипомна робота
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Хоменко Є.О. Ефективність управління виробничим потенціалом підприємства в умовах неомодернізації. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 127 с.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток та поширення цифрових технологій, інтелектуалізація виробничих систем потребують корінних змін у підходах до управління виробничим потенціалом, адже в основі ефективного управління сучасним авіаремонтним підприємством лежить саме стратегічне управління виробничим потенціалом підприємства. У цьому випадку, корінні зміни, перш за все, стосуються переорієнтації виробництва, зважаючи на виробничий потенціал підприємства, адже динамічність зовнішнього середовища, політична нестабільність і невизначеність є постійним стимулом до пошуку прихованих резервів у виробничому потенціалі та до дієвого забезпечення придатності ресурсної бази в умовах неомодернізаційних змін.. В умовах неомодернізації підприємство зіштовхується з викликами стосовно значущості виробничого потенціалу в їхній діяльності задля забезпечення конкурентних переваг та лідируючих позицій у галузі. Оскільки підприємства зазвичай не здатні впливати на зовнішнє середовище, їм необхідно приділити більшу увагу адаптації до швидкоплинних та мінливих умов господарського середовища та використовувати виробничий потенціал у відповідності до своїх виробничих можливостей та очікувань ринку. Саме тому, дослідження виробничого потенціалу підприємства, зосереджене на пошуку нових напрямів його ефективного використання, є актуальним та набуває нових значень.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Вовк Ольга Миколаївна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57474
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Хоменко_Є._О..pdfПояснювальна записка32.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.