Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57473
Название: Управління конкурентоспроможністю транспортного підприємства
Авторы: Харчук, Іван Леонідович
Ключевые слова: управління
транспортування
обсяги перевезення
авіаційна компанія
конкурентоспроможність
дипломна робота
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Харчук І.Л. Управління конкурентоспроможністю транспортного підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 122 с.
Краткий осмотр (реферат): Транспорт – це одна із важливих складових галузей економіки. що є надто важливою для будь-якої країни. На основі транспорту визначається і здійснюється міжнародний поділ праці та галузева структура будь-якої економіки. Крім того транспорт створює умови для забезпечення виробничих та невиробничих потреб суспільства та економіки країни. У складі економіки країни виділяється транспортна складова, елементом якої є авіаційний транспорт. Авіаційний транспорт є частиною економіки не тільки країни, але й світового простору. Результатом авіаційних перевезень є вантажні та пасажирські перевезення, які визначаються швидкістю, сервісним обслуговуванням, якістю послуг тощо. Крім того, малий авіаційний транспорт може доставити ватаж та пасажирів у будь-яку точку території, де проживають люди, оскільки у цьому є потреба. Кожен вид транспорту визначається складом завдань, які перед ним стоять, тому перед авіаційним транспортом визнаються такі:  безпеки польотів та безпека перевезень;  зростання кількості авіаційних перевезень;  покращання виробничо-фінансових та технічних показників роботи авіаційного транспорту;  покращання техніко-технологічного стану рухомого складу та технологічних процесів надземного обслуговування первізних послуг: пасажирських та вантажних операцій. Транспортною продукцією є перевезення вантажів та пасажирів певної кількості за певними напрямами. Тому, головним завданням будь якого транспортного підприємства є збільшення попиту на перевезення та , причому з ртриманням максимального економічного ефекту та максимальна економічна ефективність всіх виконаних процесів на виробництві.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Андрієнко Марія Михайлівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57473
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Харчук_І._Л..pdfПояснювальна записка3.23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.