Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57442
Название: Формування заходів по удосконаленню цінової політики підприємства
Авторы: Рогальов, Денис Віталійович
Ключевые слова: ціна
ціноутворення
цінова політика
тариф
тарифна політика
дипломна робота
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Рогальов Д.В. Формування заходів по удосконаленню цінової політики підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 123 с.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність дослідження обумовлена тим, що в умовах ринкової економіки та жорсткої конкуренції комерційний успіх будь-якого підприємства багато в чому залежить від правильно обраної цінової політики, тобто від ефективного управління та застосовуваних в організації методів і стратегій ціноутворення. У ринковій економіці існують багато механізмів регулювання діяльності підприємства, але, що принципово важливо, вони базуються на використанні економічних методів, які створюють умови для підвищення зацікавленості підприємства в задоволенні потреб суспільства. В цих умовах регулювання відтворення здійснюється поряд з іншими економічними законами, а саме законом вартості, який діє через механізм цін та ціноутворення. Тому розвиток ринкового ціноутворення вимагає кардинальної зміни використання альтернативних стратегій і методів.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Сімкова Тетяна Олексіївна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57442
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Рогальов_Д._В..pdfПояснювальна записка17.18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.