Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57427
Title: Управління ефективністю логістичної діяльності підприємства
Authors: Качур, Олександра Олександрівна
Keywords: ефективність управління
логістична діяльність
логістичні підприємства
управління
економічна діяльність
аналіз
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Качур О.О. Управління ефективністю логістичної діяльності підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Еономіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 124 с.
Abstract: Актуальність теми. В наші часи середовище функціонування виробничих підприємств потребують швидкого реагування на зміни у ринковому середовищі та бізнес-процесах усередині компанії. В умовах «ринку покупця» продавець змушений створювати свою роботу так, щоб був попит. Але цей попит не обмежується одним попитом на товар. Користувач послуг має свої потреби та умови також в області складу, якості послуг, що надаються йому в процесі поставки цього товару. Збільшення загальних витрат у порівнянні зі збільшенням загальної виручки, збільшення витрат виробництва, зниження ефективності бізнесу разом із зростанням конкуренції, значення важливості конкуренції. Наявність достовірної інформації про витрати на логістику та чітке упорядкування наших фінансових результатів створюють стимули до ефективності. Управління витратами на логістику, навіть поза вагітністю, включає фундаментальні рішення на основі внутрішньої та зовнішньої інформації. Ця інформація є процесом для співробітників у сферах компетенції для підготовки, аналізу та розрахунку великої кількості ключових показників, які характеризують логістичну систему. До процесу логістичних витрат відносять дві основні проблеми – це недосконалість системи інформаційної підтримки для прийняття певних дискреційних рішень. Про складний процес визначення окремих груп клієнтів, контролю їх динаміки та виявлення «вузьких місць», які не мінімізують витрати. Крім того, у наш час все більшого значення набуває автоматизація усіх процесів управління, що спонукають потребу дослідження можливостей застосування математичних алгоритмів у прийнятті рішень процесів керування логістичними витратами. Одною із головних проблем, яка виникає під час виділення логістичних витрат є те, що традиційна практика класифікації та управлінського обліку основних видів витрат, як правило, не містить повної інформації для ідентифікації витрат, пов’язаних з логістичними процесами. Проблема в тому, що основна система обліку поєднують логістичні затрати в інші групи витрат підприємства, а це заважає зробити аналіз процесів витрат, констатувати причину витратних рішень так і не інакше, і загальний влпив на логістичні процеси.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., доцент Коваленко Наталія Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57427
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Качур О._О..pdfПояснювальна записка759.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.