Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57421
Title: Організаційно-економічне забезпечення мотивації персоналу підприємства в умовах інтелектуалізації
Authors: Абдулгусейнова, Анастасія Романівна
Keywords: управління
персонал
підприємство
мотивація
авіапідприємство
механізм
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Абдулгусейнова А.Р. Організаційно-економічне забезпечення мотивації персоналу підприємства в умовах інтелектуалізації. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 117 с.
Abstract: В умовах прискорення розвитку комунікаційних технологій, запровадження нових можливостей застосування інтелекту в контексті нового інструменту створення доданої вартості та нових видів продукції управління персоналом виступає ключовим фактором економічного розвитку підприємства. Інтелектуалізація персоналу є безумовною та необхідною умовою для формування стійких конкуретних переваг і збереження прибутковості. Вмотивованість особистісного зростання та нарощування професійних компетенцій для персоналу розкриває економічні можливості зростання вартості активів, капіталізації знань і навичок у нових технологіях та інновація. Тому актуальність дослідження за тематикою кваліфікаційної роботи є обґрунтованою та економічно доцільною.Питання теорії мотивації поведінки та когнітивного мислення людини і, а особливо у процесах формування і реалізації професійних компетенцій, розглядалися у наукових працях і соціологів, і психологів, і економістів, і управлінців. Питання, пов’язані з теорією інтелектуалізації управління підприємством розглядались у працях науковців, зокрема, Е. Брункінга, Н. Валінкевич, В. Диканя, Б.Дергалюка, О. Кузьміна, М. Луцик, В. Прохорової, С. Тульчинської, А Штангрета та ін. Проте в прикладних дослідженнях і застосуванні теорії мотивації та інтелектуалізації персоналу на авіаційних підприємствах недостаньо розкрито організаційно-економічні аспекти управління та забезпечення результативності. Метою кваліфікаційної роботи є економічне обґрунтування застосування теоретичних та прикладних основ мотиваційного управління персоналом на авіаційному підприємстві в умовах інтелектуалізації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Вовк Ольга Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57421
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Абдулгусейнова_А._Р..pdfПояснювальна записка8.09 MBAdobe PDFView/Open
ФЕБА_2021_051_ЕП_Абдулгусейнова_А._Р..pdf8.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.