Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57404
Назва: | Процес каталітичної переробки відходів виробництва продуктів харчування з одержанням пластифікаторів та доданків до мастил |
Інші назви: | The process of catalytic processing of production waste food products with the production of plasticizers and lubricant additives |
Автори: | Ляшенко, Віталій Олексійович Lyashenko, Vitaly Oleksiyovych |
Ключові слова: | каталізатор catalyst дегідратація dehydration хроматографія chromatography дипломна робота graduate work |
Дата публікації: | гру-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Короткий огляд (реферат): | В роботі показано, що два каталітичні процеси функціонують як функція температури
реакції та швидкості простору (комбінація парціального тиску бутанолу,
потоку газу-носія та кількості каталізатора). Утворення бутену з бутанолу може відбуватися
кількома шляхами, з проміжним етером або без нього, причому останній є
переважним при низькій температурі. The paper shows that two catalytic processes function as a function of temperature reactions and space velocities (combination of butanol partial pressure, carrier gas flow and the amount of catalyst). The formation of butene from butanol can occur in several ways, with or without an intermediate ether, and the latter is preferred at low temperature. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник: професор, д.х.н., Білокопитов Юрій Васильович. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57404 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри хімії і хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ХП_М_Ляшенко Віталій Олексійович.pdf | дипломна робота | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.