Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНедашківський, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Dmytro Pavlovich-
dc.date.accessioned2022-12-26T09:33:36Z-
dc.date.available2022-12-26T09:33:36Z-
dc.date.issued2022-11-25-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57261-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доцент Овсак Оксана Павлівнаuk_UA
dc.description.abstractДослідження присвячене аналізу конкурентоспроможності вітчизняного підприємства, її оцінці та розробленню рекомендацій щодо покращення на базі приватного підприємства Хімлайн. У вступі визначено актуальність та практичну цінність обраної теми кваліфікаційної роботи, основну мету та завдання дослідження, зазначено предмет та об’єкт дослідження, вказано наукові методи дослідження. Перший розділ присвячено теоретичним основам конкурентоспроможності: розкрито сутність поняття, визначено фактори впливу, проаналізовано методи оцінки рівня конкурентоспроможності. У другому розділі наведена загальна характеристика досліджуваного підприємства, проведено аналіз його фінансово-економічної діяльності, а також здійснена оцінка конкурентоспроможності підприємства. У третьому розділі визначено значення ризику та невизначеності як елементу конкурентоспроможності та запропоновано основні заходи щодо покращення рівня конкурентоспроможності для ефективного управління в умовах невизначеності та ризику. У виснoвку зазначені oснoвні результати виконаного дослідження і надані конкретні прoпoзиції щодо реалізації завдань кваліфікаційної рoбoти.uk_UA
dc.description.abstractThe study is devoted to the analysis of the competitiveness of the domestic enterprise, its assessment and the development of recommendations for improvement based on the private enterprise "Chemline". The introduction defines the relevance and practical value of the chosen topic of the qualification work, the main goal and task of the research, the subject and object of the research, and the scientific methods of the research are specified. The first chapter is devoted to the theoretical foundations of competitiveness: the essence of the concept is revealed, influencing factors are defined, methods of assessing the level of competitiveness are analyzed. In the second chapter, the general characteristics of the investigated enterprise are given, an analysis of its financial and economic activity is carried out, and an assessment of the enterprise's competitiveness is carried out. The third chapter defines the importance of risk and uncertainty as an element of competitiveness and proposes the main measures to improve the level of competitiveness for effective management in conditions of uncertainty and risk. In the conclusion, the main results of the performed research are indicated and specific proposals are given regarding the implementation of the tasks of the qualification work.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectgraduate workuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю ПП Хімлайн в умовах невизначеності та ризикуuk_UA
dc.title.alternativeManagement of the competitiveness of PP Hemline in conditions of uncertainty and riskuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2022_073_Недашківський Д.П..pdfдипломна робота3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.