Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57068
Название: Організація і методика обліку, аналізу, внутрішнього контролю руху товарів і готової продукції в ресторанному господарстві
Авторы: Маковецька, Анастасія Сергіївна
Ключевые слова: внутрішній контроль
готова продукція
облік
аналіз
ресторанне господарство
дипломна робота
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Маковецька А.С. Організація і методика обліку, аналізу, внутрішнього контролю руху товарів і готової продукції в ресторанному господарстві. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 99 с.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток торгівлі, торговельних відносин, харчування у сфері обміну матеріальними і духовними цінностями між окремими особами, країнами і народами завжди становило найважливіше джерело життєздатності людського суспільства, зростання матеріального і духовного рівня людей. Здійснення основних напрямків економічного і соціального розвитку, структурна перебудова економіки ставлять перед торгівлею нові і відповідальні завдання. В першу чергу це стосується організації бухгалтерського обліку, внутрішнього контролю, економічного аналізу і всебічної оцінки торговельної і виробничої діяльності. Ефективність управління ЗРГ, його популярність, імідж і бренд, як відомо, в основному залежить від раціонально організованої системи бухгалтерського обліку, внутрішнього контролю та аналізу господарської діяльності.РГ представляє собою індустрію гостинності, без якою неможливо уявити інфраструктура сервісу, Висока інвестиційна привабливість обумовила потужний розвиток закладів ресторанного господарства до початку введення воєнного стану та поширення пандемії COVID-2019. Організація обліку, контролю і аналізу СГД цієї сфери має бути націленими не тільки на вирішення проблем ефективності, але і на забезпечення гігієни харчування і безпеки харчових продуктів, оскільки їх споживання в ЗРГ безпосередньо впливає на здоров’я відвідувачів. На організацію обліку в ЗРГ впливає спеціалізація за видами кухень світу, наявність зірок та їх кількість, тип приготування їжі (швидкий, масовий, індивідуальний), місце розташування (не тільки класичний ресторан, кафе, але підрозділи харчування на заправках, на території СГД різних видів економічної діяльності тощо). У сучасних умовах зростає роль ЗРГ у харчуванні наших військовослужбовців і роль волонтерських організацій у його забезпеченні. 10 Відтак, особливої актуальності набувають дослідження, спрямовані на розробку системи обліку з урахуванням специфіки даного виду економічної діяльності та з метою забезпечення інформаційних запитів як внутрішніх, так і зовнішніх користувачів, що зумовлює необхідність системного підходу до її розробки.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і внутрішній контроль». Керівник проекту: д.е.н., проф. Ярошевська Оксана Володимирівна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57068
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Маковецька А.С._2022.pdfДипломна робота1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.