Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57046
Title: Інноваційна діяльність землеустрою аграрного підприємства
Authors: Пономаренко, Ігор Володимирович
Keywords: землі сільськогосподарського призначення
інноваційно-орієнтована діяльність
ринок землі
ефективність землекористування
землеустрій
дипломна робота
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пономаренко І.В. Інноваційна діяльність землеустрою аграрного підприємства. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2022. - 122 с.
Abstract: Сучасна світова економічна система характеризується формуванням транскордонного конкурентного середовища, яке перед кожною країною висуває завдання забезпечити сталі позиції та зайняття своєї ринкової ніші. Зробити це можливо лише за рахунок зміщення акцентів у бік розвитку найбільш потужних і конкурентоспроможних галузей економіки, які здатні забезпечити потенціал розвитку країни. Варто відмітити, що агропромисловому сектору належить стратегічно важлива роль у системі міжнародної спеціалізації української економіки. Підґрунтям, за рахунок якого Україна зможе нарощувати свій потенціал в агропромисловому комплексі, є висока інноваційна активність і розвиток інноваційної діяльності аграрних підприємств. На вітчизняному ринку існує високий попит на високотехнологічну техніку для потреб розумного сільського господарства. Більшість компаній і дистриб’юторів ринку мають інноваційні рішення для впровадження систем точного землеробства, моніторингу виконання робіт і витрат ресурсів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: д.е.н., професор Горьовий Василь Павлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57046
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2022_193_Пономаренко І.В..pdfдипломна робота5.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.