Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56439
Title: Організації і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю лізингових операцій на підприємстві
Authors: Клименко, Марина Іванівна
Keywords: лізингові операції
внутрішній контроль
організація
методика
облік
аналіз
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Клименко М.І. Організації і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю лізингових операцій на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 92 с.
Abstract: Залізничний транспорт є одним із важливих базових галузей економіки України, забезпечує її внутрішні та зовнішні транспортно-економічні зв’язки, потреби населення і суб’єктів господарювання у перевезеннях. Діяльність залізничного транспорту як частини єдиної транспортної системи країни сприяє нормальному функціонуванню всіх галузей суспільного виробництва, соціальному і економічному розвитку та зміцненню обороноздатності держави, міжнародному співробітництву України. Підприємства, що здійснюють транспортно-експедиційне обслуговування на залізничному транспорті, тісно взаємодіють з іншими видами транспорту в процесі, своєчасного, якісного перевезення пасажирів і вантажів, забезпечення безпеку руху, розвиткутранспортного обслуговування національної економіки та населення.У рейтингах країн Євроазіатського континенту Україна займає високі позиції за густотою залізничних шляхів і обсягам їх вантажонапруженості. Періодичні соціально-економічні кризи, пандемія COVID-19 несприятливо впливають на обсяги перевезень транспортних підприємств. Зменшення обсягу їх фінансових ресурсів обмежує можливості для оновлення парку транспортних засобів. Для вирішення зазначеної проблеми вітчизняні суб’єкти господарювання все частіше вдаються до надання транспортних послуг на основі оперативного або фінансового лізингу авто- та залізничного транспорту. На результативність використання зазначеної схеми великий вплив має організація і методика обліку, аналізу та контролю лізингових операцій на транспорті.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: кандидат економічних наук Поддубняк Дар’я Борисівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56439
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Клименко М.І._2021.pdfДипломна робота902.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.