Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56371
Title: Облік і аналіз основних засобів на підприємстві
Authors: Галкіна, Анжеліка Володимирівна
Keywords: облік
аналіз
основні засоби
фінансова звітність
підприємство
дипломна робота
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Галкіна А.В. Облік і аналіз основних засобів на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 122 с.
Abstract: Основні засоби є основою господарської діяльності, вони утворюють матеріальну базу СГД і представлені засобами праці, які разом із предметами праці об’єднуються в засоби виробництва. Матеріальною формою засобів праці є основні фонди, а вартісною формою - основні засоби, що враховуються в системі бухгалтерського обліку, фінансової, податкової, статистичної звітності, і є об’єктом аналізу і контролю. Облік і аналіз основних засобів орієнтований, по-перше, на їх використання як активного елементу виробництва, по-друге, на поліпшення умов праці працівників, її охорону і безпеку. За допомогою ОЗ у процесі операційної діяльності СГД виготовляють продукцію, здійснюють продаж товарів, робіт та послуг. В умовах розвитку нових технологій, ускладнення форм організації бізнесу та появи нових чинників виробництва, зокрема інформаційних,змінюються вимоги до інформаційно-аналітичної системи СГД. Розширюється перелік об’єктів основних засобів, у тому числі інноваційних і високо-технологічних, змінюється їх склад та структура, виникає потреба у їх більш гнучкому та адекватному обліку для отримання інформації, відповідної вимогам ринку, у частині управління підприємством, прийняття рішень його власниками і менеджерами, задоволення потреб стейкхолдерів і користувачів фінансової звітності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Практична психо "Облік і аудит". Керівник проекту: доктор економічних наук, професор Костирко Руслан Олександрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56371
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галкина А.В._2022.pdfДипломна робота19.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.