Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56193
Title: Методичні підходи при навчанні плаванню студентів, які не вміють плавати
Authors: Смірнов, Костянтин Михайлович
Парахонько, Вадим Михайлович
Зубко, Валентина Володимирівна
Keywords: плавання
студенти
методичні підходи
фізичне виховання
вміння
навички
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Смірнов К.В., Парахонько В.М., Зубко В.В. Методичні підходи при навчанні плаванню студентів, які не вміють плавати // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVI Міжнародної науково-методичної конференції. - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 131 - 135.
Abstract: Всім студентам за програмою з фізичного виховання у вищих навчальних закладах необхідно складати норматив з плавання. На заняттях з фізичного виконання у вищих навчальних закладах, що мають свої власні басейни, або які мають змогу користуватись басейнами, необхідно обов’язково виявити не тільки не вміючих плавати студентів, але також і тих, хто вміє плавати не достатньо добре; і не тільки навчати студентів плавати, але й озброїти їх теоретичними знаннями. На базі усіх цих знань, у студентів виробляється психологічна готовність людини до подолання будь-яких труднощів, пов’язаних з перебуванням у воді, та здатність не тільки не потонути самому, але при необхідності й надати допомогу іншим. Молоді люди, які отримують вищу освіту, повинні не тільки досконало володіти фаховою спеціальністю, але й обов’язково вміти плавати. А ті студенти які пройдуть курс навчання плаванню, при необхідності мали б змогу на мінімально необхідному рівні навчити плавати хоча б своїх дітей. Задля того, щоб зробити навчання студентів, що не вміють плавати, більш ефективним, прискорити навчання необхідно застосовувати різні методичні підходи.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56193
Appears in Collections:XVI Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2021)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.