Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55801
Title: Зв'язок особистісних рис та успішності у підприємницькій діяльності
Authors: Капій, Ігор Орестович
Keywords: дипломна робота
підприємницька діяльність
особистісні риси
суб'єктивна успішність
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Капій І.О. Зв'язок особистісних рис та успішності у підприємницькій діяльності . – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Психологія». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 35 с.
Abstract: В дипломній роботі здійснено пошук відповіді на запитання, які особистісні риси забезпечують успішність у підприємницькій діяльності. Організоване дослідження на вибірці підприємців малого та середнього бізнесу. Використані методики: 1. Методика на діагностику особистісних рис (IPIP-NEO-120) 2. Методика на діагностику лідерських якостей 3. Авторська анкета для оцінки успішності Було визначено, що найвищим є рівень кореляції між успішністю і сумлінністю. Прямий кореляційний зв'язок означає, що чим більш сумлінно людина виконує діяльність, тим більш успішною стає. Кореляція між екстраверсією та успішністю також виявилась високою. Тобто чим більш людина екстравертна, тим більший успіх за самозвітом для неї характерний. Між успішністю та лідерськими якостями підприємця також встановлена високий рівень кореляційного зв’язку. Такі риси, як планування, наполегливість, енергійність, сповненість оптимізмом та бажання спілкуватись з людьми позитивно впливають на успішність бізнесу.
Description: Дипломна робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 05 "Соціальні та поведінкові науки", спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія». Керівник проекту: старший викладач кафедри авіаційної психології Власова-Чмерук Оксана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55801
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Капій І.О.pdfДипломна робота з пояснювальною запискою513.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.