Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55795
Title: Роль дизайну в функціонуванні успішного бізнесу
Authors: Курило, Дар’я Олександрівна
Keywords: web дизайн
UX/UI дизайн
бізнес
реклама
веб-сайт
текст
графіка
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Курило Д.О. Роль дизайну в функціонуванні успішного бізнесу // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.70-71.
Abstract: Для просування своїх продуктів та послуг бізнес, як правило, використовує веб-сайти, рекламні макети та поліграфічну продукція. При створені цих засобів просування важливу роль відіграє їх зовнішній вигляд, який створюється завдяки дизайну — творчої діяльності, метою якої є визначення формальних якостей товарів та послуг. Для ефективного функціонування бізнесу підприємці зазвичай використовують веб-сайти, які створюються завдяки web та UX/UI дизайну.
Description: 1. Черняк Л.В. Естетика товарів та дизайн: навч. посібник / Л.В. Черняк, Ю.М. Яценко. – К.: КНТЕУ, 2006. – 227 с. 2. 1C-UMI. Как люди просматривают сайты [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://umi.ru/blog/prosmotr_sajta/.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55795
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Курило Д. 2021.pdfТези доповіді335.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.