Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55791
Title: Застосування візуалізованих ідеограм в мультимедіа
Authors: Кочерещенко, Валентина Сергіївна
Keywords: ідеограма
мультимедіа
масова інформація
спілкування
емоції
мовний бар’єр
повідомлення
Emoji
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кочерещенко В.С. Застосування візуалізованих ідеограм в мультимедіа // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.66-67.
Abstract: Візуалізована ідеограма — це мова ідеограм та смайлів, що використовуються в мультимедіа. Різні засоби масової інформації впливають на форму та зміст наданої інформації. Компанії в різних галузях промисловості активно використовують візуалізовані ідеограми у своїх рекламних кампаніях. Візуалізовані ідеограми виконують важливу перевагу — вони допомагають подолати мовний бар'єр і висловлюють емоції з одним символом, який не завжди можна зробити текст. Ідеограми є найшвидшим способом спілкування.
Description: 1. Як з’явились емодзі та чому всі їх використовують [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://bazilik.media/iak-z-iavylysia-emodzi-ta-chomu-vsi-ikh-vykorystovuiut/. 2. Каїр. А. Функціональне мистецтво: Вступ до інформаційної графіки та візуалізації // Нові вершники 2012, 384 р.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55791
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Кочерещенко В. 2021.pdfТези доповіді243.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.