Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55773
Title: Архетипи сприйняття кольору в мультимедіа
Authors: Ращик, Софія Едуардівна
Keywords: закон попереднього досвіду
архетипи мультимедійного представлення
сприйняття кольорів
мультимедійна інформація
колірна гама
вплив на емоції
колірні асоціації
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ращик С.Е. Архетипи сприйняття кольору в мультимедіа // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.102-103.
Abstract: Проаналізований вплив на зорове та психологічне сприйняття людиною кольорової палітри, асоціацій та реакцій людини на той чи інший колір для мультимедійного представлення інформації. Обґрунтовано колірну гаму мультимедійного представлення інформації, що виконує одразу декілька задач: підкреслює індивідуальні риси мультимедійного представлення інформації, допомагає створити візуальну відмінність мультимедійного представлення інформації від конкурентів, забезпечує гармонійне сприйняття мультимедійного представлення інформації та передачу контексту.
Description: 1. Урванцев Л.П. Психологія сприйняття кольору. Метод. посібник. - Ярославль, 1981. 2. Базіма Б.А., Густяков Н.А. Про колірний вибір як індикатор емоційних станів у процесі вирішення малих творчих завдань. //Вісник ХДУ. Харків, 1988. N 320. с. 22-25.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55773
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Ращик С. 2021.pdfТези доповіді229.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.