Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55465
Title: Захист персональних даних в телекомунікаційних мережах
Authors: Ємець, Анастасія В’ячеславівна
Keywords: телекомунікаційна мережа
персональні дані
закладні пристрої
дипломна робота
Issue Date: 14-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ємець А.В. Захист персональних даних в телекомунікаційних мережах - Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня “Бакалавр”. - Національний авіаційний університет. – Київ 2022. - 52с
Abstract: Телекомунікаційні технології почали свій розвиток ще у 19 столітті. Першим відкриттям того часу стало винайдення Алессандро Вольтом електричної комірки. Даний винахід дав змогу Семюелю Морзе, у далекому 1835 році, розробити електромагнітний телеграф, та привів до розширення телефону у 1876 році Грехем Беллом. З моменту тих відкриттів вже минуло багато часу, тож прогрес у телекомунікаціях, як і у розвитку сучасного інформаційного суспільства, мав нестримний ріст, а також з'явилась потреба в створенні нових телекомунікаційних мереж. Нині дуже важливо мати мережі та системи, які б могли забезпечити неперервний обіг інформації, причому такі, що не приносили дискомфорт в процесі інформаційного приймання та сприйняття. Не зважаючи на те, що з кожним днем таких систем та мереж з'являється більше, головною проблемою надалі залишається захист інформації, що циркулює у них.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри засобів захисту інформації Чирва Д. П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55465
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри засобів захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поясн_Записка_Ємець.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.