Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубот, Тетяна Петрівна-
dc.date.accessioned2022-06-13T04:54:05Z-
dc.date.available2022-06-13T04:54:05Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationСубот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївнаuk_UA
dc.description.abstractДипломна робота присвячена вивченню загальних теоретичних та практичних засад, а також практичного досвіду діджиталізації на базі підприємств (закладів) ресторанного господарства України та інших країни світу, виявлення практичних проблем діджиталізації ресторанного бізнесу, аналіз та прогнозування перспектив глобальної діджиталізації ресторанного бізнесу в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectдіджиталізація ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectавтоматизація ресторанівuk_UA
dc.subjectтуристична інфраструктураuk_UA
dc.titleДіджиталізація ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2022_242_Субот.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.