Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028
Title: | Діджиталізація ресторанного бізнесу |
Authors: | Субот, Тетяна Петрівна |
Keywords: | дипломна робота туризм діджиталізація ресторанного бізнесу ресторанне господарство автоматизація ресторанів туристична інфраструктура |
Issue Date: | Jun-2022 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Субот Т.П. Діджиталізація ресторанного бізнесу . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 77 с. |
Abstract: | Дипломна робота присвячена вивченню загальних теоретичних та практичних засад, а також практичного досвіду діджиталізації на базі підприємств (закладів) ресторанного господарства України та інших країни світу, виявлення практичних проблем діджиталізації ресторанного бізнесу, аналіз та прогнозування перспектив глобальної діджиталізації ресторанного бізнесу в Україні. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55028 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2022_242_Субот.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.