Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54693
Title: Сучасний стан та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні
Authors: Васильчук, Вікторія Володимирівна
Keywords: аудит
аудиторська діяльність
аудитор
аудиторські послуги
аудиторські кадри
Issue Date: 17-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васильчук В. В. Сучасний стан та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні // Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінанси: теорія і практика». – К.: Національний авіаційний університет, 2021. – С.240-242.
Abstract: Неналежне регулювання ринку аудиту в Україні спричиняє проблеми з підтвердженням якості та достовірності фінансової звітності, що підвищує ризик банкрутства, знижує рівень довіри до неї з боку потенційних інвесторів та фізичних осіб, створює проблеми із залученням інвестицій у національну економіку.
Description: 1. Мулик Я.І. Організація обліку та аудиту витрат на збут підприємства: стан та напрями вдосконалення. Глобальні та національні проблеми економіки. 2017. № 16. С. 884 - 888. 2. Томчук О.В., Здирко Н.Г. Сучасний стан і тенденції розвитку аудиторської діяльності в Україні. Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2017. № 4. С. 32 - 42. 3. Южаніна Н. Аудиторська діяльність в Україні: шанс для об’єднання й розвитку. URL: http://yuzhanina.in.ua/novini/item/174-audytorska-diialnist-v- ukraini-shans-dlia-obiednannia-i-rozvytku.html
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54693
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240 Васильчук.pdfТези623.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.