Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Название: Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія»
Авторы: Мазурок, Ярослава Вадимівна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодичні видання
журнал
фуд-журналістика
гастротематика
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Мазурок Я. В.. Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Журнали на кулінарну тематику спрямовані не лише на людей певної сфери роботи (кулінарії), а й на людей різного віку, статі, з різними поглядами на життя. Такий вузькотематичний журнал об’єднує багатьох людей, що можуть ознайомлюватися з широким колом традиційних страв України та різних країн світу, експериментувати та готувати кулінарні шедеври на власній кухні.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мазурок Я.В..pdf874.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.