Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Title: Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія»
Authors: Мазурок, Ярослава Вадимівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодичні видання
журнал
фуд-журналістика
гастротематика
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мазурок Я. В.. Розробка журналу на кулінарну тематику «Гастромрія». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 51 с.
Abstract: Журнали на кулінарну тематику спрямовані не лише на людей певної сфери роботи (кулінарії), а й на людей різного віку, статі, з різними поглядами на життя. Такий вузькотематичний журнал об’єднує багатьох людей, що можуть ознайомлюватися з широким колом традиційних страв України та різних країн світу, експериментувати та готувати кулінарні шедеври на власній кухні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Васьківська Олена Євгеніївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54561
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазурок Я.В..pdf874.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.