Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53790
Title: Перспективи блогінгу для професійного журналіста
Authors: Маслова, Ольга Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
журналістика
блогерство
соціальні мережі
формування контенту
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Маслова О. О. Перспективи блогінгу для професійного журналіста. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 79 с.
Abstract: Явище «блогінг» є сучасним інструментом для розвитку та побудови власного бренду журналіста. Наразі це найактуальніший спосіб поширення думки для великої аудиторії в інтернеті. З кожним днем з’являються нові сторінки майбутніх лідерів думок. Вони намагаються використовувати сучасні інструменти та знання для більшого створення актуального контенту та його поширення. Для журналіста відкривається цілий спектр можливостей використання сучасних соціальних мереж для просування себе, як власного бренду. Таким чином, можна розповісти про себе усьому світу й бути тим, кого слухають, довіряють.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: старший викладач кафедри журналістики Кевлюк Ірина Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53790
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Маслова.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.