Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслова, Ольга Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-01-13T08:55:53Z-
dc.date.available2022-01-13T08:55:53Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.citationМаслова О. О. Перспективи блогінгу для професійного журналіста. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53790-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: старший викладач кафедри журналістики Кевлюк Ірина Володимирівна.uk_UA
dc.description.abstractЯвище «блогінг» є сучасним інструментом для розвитку та побудови власного бренду журналіста. Наразі це найактуальніший спосіб поширення думки для великої аудиторії в інтернеті. З кожним днем з’являються нові сторінки майбутніх лідерів думок. Вони намагаються використовувати сучасні інструменти та знання для більшого створення актуального контенту та його поширення. Для журналіста відкривається цілий спектр можливостей використання сучасних соціальних мереж для просування себе, як власного бренду. Таким чином, можна розповісти про себе усьому світу й бути тим, кого слухають, довіряють.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectжурналістикаuk_UA
dc.subjectблогерствоuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectформування контентуuk_UA
dc.titleПерспективи блогінгу для професійного журналістаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Маслова.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.