Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53781
Назва: Застосування інтелектуальних пакувальних пристроїв
Автори: Загурський, Олег Миколайович
Ключові слова: інтелектуальні пакувальні системи
інтернет речей
інформація
температурний режим
швидкопсувні харчові продукти
Дата публікації: 21-жов-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Загурський О.М. Застосування інтелектуальних пакувальних пристроїв // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». 21 жовтня 2021 р. Том 1. К.: НАУ, 2021. C. 42-44
Короткий огляд (реферат): Постійно зростаюча торгівля швидкопсувними харчовими продуктами, на яку впливають різні негативні фактори у вигляді тимчасових затримок і температурних відхилень, вимагає жорсткого контролю якості. А оскільки взаємні впливи цих факторів можуть серйозно знизити якість швидкопсувних продуктів важливого значення набуває їх постійний моніторинг.
Опис: 1. Biji K. B., Ravishankar C. N., Mohan C. O., Gopal T. K. S. "Smart packaging systems for food applications: a review," J Food Sci Technol, 2015. vol. 52, 6125-6135. 2. Fang, Z., Zhao Y., Warner, R. Johnson, S. Active and intelligent packaging in meat industry. Trends in Food Science and Technology. 2017. 60-71. 3. Worldwide Markets for Smart Packaging 2018-2023 – Oxygen Scavenger Technology Expected to Lead the Market. URL. https://www.financialbuzz.com/worldwide-markets-for-smart-packaging-oxygen- scavenger-technology-expected-to-lead-the-market-1266026/ 4. Zagurskiy О., Titova L.Problems and Prospects of Blockchain Technology Usage in Supply Chains Journal of Automation and Information Sciences, 2019. Volume 11. 63- 74.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53781
Розташовується у зібраннях:Глобалізаційні тренди цифрової трансформації економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43-45.pdf606.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.