Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52335
Title: Група житлових будинків для спеціалістів у місті Дубай, ОАЕ
Authors: Герман, Марія Олегівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
жаркий клімат
циркуляція повітря
блоковані будинки
вілли
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Герман М.О. Група житлових будинків для спеціалістів у місті Дубай, ОАЕ. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 68 с.
Abstract: Головна ідея, яка стала основою для виникнення даної теми є створення житла для приїжджих закордонних спеціалістів. На сьогоднішній день Об’єднані Арабські Емірати є однією з провідних країн світу і більшість компаній мріють співпрацювати із товариством одного з еміратів. Тому, на мою думку, є доцільним створення комфортного житла для тривалої орендної здачі. Фігуруючою забудовою на обраній території є блоковані будинки та вілли. Так було запроектовано з метою створення житла різної площі, та різного набору кімнат, розрахованого на певну кількість чоловік, що згодом буде рангувати ціни на оренду житла. Так, як це жарка країна, то основними елементами кожного будинку стала приватна територія із басейном та внутрішній дворик-патіо.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: старший викладач Пивоваров Олександр Григорович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52335
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2021_191_Герман.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи10.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.