Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52008
Назва: Організація доставки товарів категорії фреш
Автори: Сушко, Вікторія Аркадіївна
Ключові слова: транспортна компанія
товари категорії фреш
управління процесом доставки товарів категорії фреш
аналіз діяльності компанії
вдосконалення організації та управління процесом доставки товарів
дипломна робота
Дата публікації: 18-чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Сушко В.А. Організація доставки товарів категорії фреш. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 69 с.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні на ринку логістичних послуг широко застосовується поняття «фреш-логістика». Фреш-логістика, або «холодна логістика» – це об’єднання всіх елементів ланцюга поставок (постачання, склади, виробник, транспортно-експедиційна компанія) з єдиною метою – доставити матеріальний потік від однієї логістичної системи до кінцевого споживача, при цьому забезпечити дотримання відповідного температурного режиму, враховуючи всі особливості споживчого товару, його властивості, можливість псуватися за неналежного температурного режиму чи довготривалої доставки. Це надзвичайно складний процес, який потребує відповідальної роботи і точного планування всіх учасників «холодного ланцюга поставок» Розвиток напряму фреш у вітчизняній роздрібній торгівлі підвищує вимоги до складської і транспортної логістики, технологічних процесів, обладнання та інфраструктурі. Відсутність національної системи дистрибуції і якісних платформ для обробки і крос-докінгу «fresh», «chilled» і «frozen» товарів на перетині найбільших товаропотоків відображається або на якості товарів на полицях, або на їх вартості. Відповідаючи на зростаючі потреби покупців, роздрібні торговці активно вдосконалюють управління бізнес-процесами, що включає автоматизацію, поліпшення якості та розширення продажів через запуск власного виробництва та оптимізацію логістики поставок, що дозволяє підтримувати якість товарів. Існує кілька основних факторів, що впливають на складність організації бізнес-процесу в роботі з товарами категорії фреш:  якість, асортимент та ціни. Через специфічні особливості свіжої групи підтримка асортименту та, головне, якість свіжих та охолоджених продуктів часто приносить відчутні проблеми як у грошовому, так і в іміджевому плані.  якісна логістична система, яка висуває досить жорсткі вимоги до організації якісної логістичної системи.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Соколова Олена Євгенівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52008
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФТМЛ_2021_073_Сушко.pdfПояснювальна записка1.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.