Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51908
Title: Організація доставки сільськогосподарської продукції підприємства
Authors: Польшакова, Марина Олександрівна
Keywords: аграрна галузь
логістичний менеджмент
логістичне обслуговування
насінневий фонд
інвестиційна привабливість
продуктивність ланцюга постачань
дипломна робота
Issue Date: 17-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Польшакова М.О. Організація доставки сільськогосподарської продукції підприємства. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 105 с.
Abstract: Стан аграрного ринку і шляхи забезпечення продуктами харчування – актуальні проблеми для більшості країн світу, у тому числі і для України. На формування вказаного ринку великий вплив робить соціально-економічна і політична ситуація, що склалася, в країні, і це головним чином виражається в стані галузей економіки і сільського господарства. Однією з галузей сільськогосподарського виробництва, що швидко розвиваються та здатною суттєво впливати на стан продовольчого ринку, є виробництво зернових і олійних культур. Основним фактором подальшого стійкого розвитку вітчизняного аграрного ринку і забезпечення продовольчої безпеки країни повинно стати формування ефективних господарських зв'язків між товаровиробником і споживачем, створення цивілізованих умов для збуту продукції вітчизняних товаровиробників і вдосконалення руху товару в цілому. Сучасні тенденції розвитку агропромислового комплексу випробовують на собі, з одного боку вплив внутрішнього прагнення підприємств, виробників сільськогосподарської продукції до автономності і незалежності, а з іншої – прагнення до максимальної зв'язаності виконання логістичних операцій всіма учасниками ланцюгів постачань. Ці вимоги зумовлюють необхідність пошуку форм і способів інтеграційної взаємодії ланок ланцюга постачань в рамках координації зусиль підприємств і централізації матеріального і інформаційного забезпечення процесу реалізації сільськогосподарської продукції. Об’єктом дослідження в дипломній роботі виступило ТОВ «Райз», яке є визнаним лідером насінництва в Україні та країнах СНД. Метою діяльності ТОВ «Райз» є отримання прибутку шляхом здійснення господарської діяльності, а саме виробництва та реалізації сільськогосподарської продукції.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Смерічевська Світлана Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51908
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3_Польшакова.pdfПояснювальна записка1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.