Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51767
Title: Інформаційна система взаємодії з клієнтами для комерційного підприємства.
Authors: Кушнір, Юлія Олександрівна
Keywords: дипломна робота
crm-система
інформаційна система
реляційна база даних
автоматизація
мова визначення даних
мова керування даними
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Кушнір Ю.О. Інформаційна система взаємодії з клієнтами для комерційного підприємства. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. - Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 86 с.
Abstract: У сучасному світі дуже швидко розвивається ринок ІТ-технологій та їх застосування в підприємствах та бізнесі. Щороку створюють нові засоби для більш ефективного ведення аналітики та забезпечення програмним продуктом різні комерційні підприємства. Саме тому постає запитання, як саме використовувати підприємствам новітні технології і як краще впровадити нові технології до вже існуючої бази та системи взаємодії з клієнтами. У наш час дуже багато підприємств працюють з застарілими технологіями ведення даних, які потребують великої кількості часу для обробки запитів та пошуку інформації. Та все більше прагнуть перейти до сучасних засобів ведення баз даних, але серед великого різноманіття не можуть визначитись, яка технологія буде більш застосована саме для їхнього підприємства і задовільнить усі потреби використання. Актуальність проекту полягає у вирішенні питання , яка ж технологія може підходити до різних комерційних підприємств а також у створенні бази даних для взаємодії між підприємством та клієнтами, що є однією з найнеобхідніших складових ефективної та швидкої взаємодії з клієнтами. Система швидкого пошуку інформації за певними критеріями, збереження, редагування та обробки інформації збільшить ефективність роботи підприємства та знизить навантаження на робітників підприємства. Метою роботи є розробка нової структури бази даних для комерційного підприємства за для ефективності використання ресурсів. Для досягнення поставленої мети потрібно вирішити наступні задачі: ­ Розглянути засоби ведення клієнтських баз даних; ­ Розібрати переваги і недоліки у використанні у різних комерційних підприємствах; ­ Розглянути етапи проектування нової бази даних виходячи з потреб підприємства;9 ­ Визначити основні вимоги до інформаційної системи та обрати засоби реалізації; ­ Розробити та реалізувати нову інформаційну систему для взаємодії з клієнтами. Результат дипломного проекту стане система інформаційної взаємодії для комерційного підприємства. Її практичне значення полягає у можливості використанні в управлінні взаємовідносинами з клієнтами. Також цю систему та її окремі модулі можна буде застосовувати та впроваджувати у різні види діяльності та підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Моржов Володимир Іванович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51767
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Кушнір_Ю_О.pdfДипломна робота бакалавра1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.