Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуснак, Ольга Юріївна-
dc.date.accessioned2021-07-05T06:20:42Z-
dc.date.available2021-07-05T06:20:42Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г.uk_UA
dc.description.abstractКонструктивні, технологічні та інші характеристики та показники : Спірулі на унікальне джерело амінокислот і мінералів також багата на вітаміни. Отримувати спіруліну можна двома методами: вирощування в теблицях у відкритих басейнах та культивувати у фотореакторах закритого типу. Відомо,що найкраще застосовувати спіруліну у вигляді екстрактів. Отримані результати та їх новизна результати роботи свідчать про популярність спіруліни у двадцять першому столітті. Рекомендації щодо використання результатів : результати дипломної роботи можуть бути ви користанні під час проведення наукових досліджень та в практиці фахівців біотехнологів, біоло гів, фармацевтів. Робота може бути використана у фармацевтичній, біотехнологічній галузях та медицині.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectспірулінаuk_UA
dc.subjectбіореакторuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectморфологіяuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз технологій виробництва спіруліни (Spirulina)uk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2021_162_Руснак О.Ю..pdfПояснювальна записка2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.