Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руснак, Ольга Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T06:20:42Z | - |
dc.date.available | 2021-07-05T06:20:42Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г. | uk_UA |
dc.description.abstract | Конструктивні, технологічні та інші характеристики та показники : Спірулі на унікальне джерело амінокислот і мінералів також багата на вітаміни. Отримувати спіруліну можна двома методами: вирощування в теблицях у відкритих басейнах та культивувати у фотореакторах закритого типу. Відомо,що найкраще застосовувати спіруліну у вигляді екстрактів. Отримані результати та їх новизна результати роботи свідчать про популярність спіруліни у двадцять першому столітті. Рекомендації щодо використання результатів : результати дипломної роботи можуть бути ви користанні під час проведення наукових досліджень та в практиці фахівців біотехнологів, біоло гів, фармацевтів. Робота може бути використана у фармацевтичній, біотехнологічній галузях та медицині. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | біотехнологія | uk_UA |
dc.subject | спіруліна | uk_UA |
dc.subject | біореактор | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | морфологія | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз технологій виробництва спіруліни (Spirulina) | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2021_162_Руснак О.Ю..pdf | Пояснювальна записка | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.