Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747
Название: | Порівняльний аналіз технологій виробництва спіруліни (Spirulina) |
Авторы: | Руснак, Ольга Юріївна |
Ключевые слова: | дипломна робота біотехнологія спіруліна біореактор здоров'я біологічно активні речовини морфологія |
Дата публикации: | июн-2021 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Краткий осмотр (реферат): | Конструктивні, технологічні та інші характеристики та показники : Спірулі на унікальне джерело амінокислот і мінералів також багата на вітаміни. Отримувати спіруліну можна двома методами: вирощування в теблицях у відкритих басейнах та культивувати у фотореакторах закритого типу. Відомо,що найкраще застосовувати спіруліну у вигляді екстрактів. Отримані результати та їх новизна результати роботи свідчать про популярність спіруліни у двадцять першому столітті. Рекомендації щодо використання результатів : результати дипломної роботи можуть бути ви користанні під час проведення наукових досліджень та в практиці фахівців біотехнологів, біоло гів, фармацевтів. Робота може бути використана у фармацевтичній, біотехнологічній галузях та медицині. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2021_162_Руснак О.Ю..pdf | Пояснювальна записка | 2.09 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.