Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747
Название: Порівняльний аналіз технологій виробництва спіруліни (Spirulina)
Авторы: Руснак, Ольга Юріївна
Ключевые слова: дипломна робота
біотехнологія
спіруліна
біореактор
здоров'я
біологічно активні речовини
морфологія
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Конструктивні, технологічні та інші характеристики та показники : Спірулі на унікальне джерело амінокислот і мінералів також багата на вітаміни. Отримувати спіруліну можна двома методами: вирощування в теблицях у відкритих басейнах та культивувати у фотореакторах закритого типу. Відомо,що найкраще застосовувати спіруліну у вигляді екстрактів. Отримані результати та їх новизна результати роботи свідчать про популярність спіруліни у двадцять першому столітті. Рекомендації щодо використання результатів : результати дипломної роботи можуть бути ви користанні під час проведення наукових досліджень та в практиці фахівців біотехнологів, біоло гів, фармацевтів. Робота може бути використана у фармацевтичній, біотехнологічній галузях та медицині.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51747
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2021_162_Руснак О.Ю..pdfПояснювальна записка2.09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.