Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачук, Владислав Олександрович-
dc.date.accessioned2021-07-01T07:54:57Z-
dc.date.available2021-07-01T07:54:57Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51618-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.біол.н. Шаблій Л.М.uk_UA
dc.description.abstractНами було проаналізовано літературні джерела, що стосуються теми нашої роботи. Визначено, що Семеновою Н.О. за характером процесу сквашування кисломолочних напоїв із додаванням меду, а саме динаміці зміни кислотності в процесі сквашування, досліджувався його вплив на розвиток L. lactis. Lactococcus lactis, продуцент протеази та морської бактерії Teredinobacter turneraewere, оцінювали порівняно з хімічною обробкою. L. lactis був більш ефективним у видаленні мінералів у порівнянні з T. turnerae, тоді як зворотне стосувалося видалення білка. Порівняння врожайності процесів при цих обробках показало, що L. lactis і T. turnerae, що використовуються окремо, не є хорошим вибором для комерційної екстракції хітину. Навпаки, у всіх процесах спільної культури значення ДМ були вище, ніж при монокультивуванні при тому ж рівні глюкози.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectLactococccus lactisuk_UA
dc.subjectфункціональний інгредієнтuk_UA
dc.subjectпродукт бджільництваuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectпідморuk_UA
dc.subjectхітинuk_UA
dc.titleВплив бджолино-медового сиропу та бджолиного підмору на життєдіяльність Lactococcus lactisuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІД_2021_162_Ткачук-В.О..pdfПояснювальна записка895.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.