Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51582
Title: Сторітелінг як інструмент просування бренду
Authors: Володимиренко, Анна Вячеславівна
Keywords: дипломна робота
сторітелінг
бренд
імідж
соціальні мережі
креативність
контент-план
Issue Date: Jun-2021
Citation: Володимиренко А. В. Сторітелінг як інструмент просування бренду. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 75 с.
Abstract: Актуальність теми дослідження зумовлена тим, що із розвитком Інтернету та соціальних мереж, змінюється сприйняття інформації у суспільстві. Стало не цікаво слухати статичні дані про будь-яку подію, читати великі за обсягом тексти, розбиратися зі складною інтерпретацією. Таку інформацію варто подавати із якоюсь міні-історією, аби привернути увагу читача. Ефективною і легкою для сприйняття є техніка сторітелінгу. Розвиток сучасних технологій та перенасичення ринку товарів та послуг надає пересічному споживачеві широкий вибір, серед якого людина губиться. А сторітелінг допомагає залучити увагу аудиторії і зробити споживача контенту лояльним, а також утримувати зацікавленість протягом довгого часу. Завдяки сторітелінгу вибудовується довіра між споживачем та брендом. Це є невід’ємною складовою і стає запорукою довготривалого співпрацювання із аудиторією. Адже саме вона може згодом стати одним із учасників створення історії. Від сторітелінгу залежить яка буде аудиторія і наскільки довірливі стосунки згодом стануть між брендом і споживачем. На сьогодні така тематика є важливою частиною просування.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, кандидат наук із соціальних комунікацій Іващук Антоніна Анатоліївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51582
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Володимиренко А.В..pdfДипломна робота3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.