Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Назва: Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику
Автори: Комлик, Олександра Ігорівна
Ключові слова: дипломна робота
інстаграм
гастрономічна журналістика
блог
фотохостинг
соціальна мережа
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Комлик О.І. Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 49 с.
Короткий огляд (реферат): Гастрономічна журналістика або ж гастрономічні блоги – одна з таких популярних і прогресивних спрямованостей. Більшість успішних фуд-блогів функціонують саме в інстаграм. Це зумовлено тим, що соціальна мережа з самого старту зарекомендувала себе, як якісний фотохостинг і до сьогодення не залишила своїх позицій. Крім того, протягом довгого терміну інстаграм тримає лідерство серед соціальних мереж у сфері надання послуг реклами та просування. Постійне удосконалення та розробка нових спеціальних пропозицій, позиціонують інстаграм як сучасну інтерактивну платформу не тільки для розваг, але й для бізнесу.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. філол. наук, доц. Назаренко Галина Іванівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФМВ_21_061_Комлик.pdfдипломна робота1.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.