Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Название: Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику
Авторы: Комлик, Олександра Ігорівна
Ключевые слова: дипломна робота
інстаграм
гастрономічна журналістика
блог
фотохостинг
соціальна мережа
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Комлик О.І. Розробка інстаграм-сторінки на гастрономічну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 49 с.
Краткий осмотр (реферат): Гастрономічна журналістика або ж гастрономічні блоги – одна з таких популярних і прогресивних спрямованостей. Більшість успішних фуд-блогів функціонують саме в інстаграм. Це зумовлено тим, що соціальна мережа з самого старту зарекомендувала себе, як якісний фотохостинг і до сьогодення не залишила своїх позицій. Крім того, протягом довгого терміну інстаграм тримає лідерство серед соціальних мереж у сфері надання послуг реклами та просування. Постійне удосконалення та розробка нових спеціальних пропозицій, позиціонують інстаграм як сучасну інтерактивну платформу не тільки для розваг, але й для бізнесу.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: канд. філол. наук, доц. Назаренко Галина Іванівна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51286
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФМВ_21_061_Комлик.pdfдипломна робота1.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.