Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51204
Название: | Оцінка адаптивних властивостей рослин до абіотичних стресових чинників |
Авторы: | Яремчук, Лілія Олександрівна |
Ключевые слова: | дипломна робота бакалаврська робота адаптація рослин стресові чинники забруднення нафтопродуктами гормезис термообробка |
Дата публикации: | 17-июн-2021 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі описано аналіз адаптивних реакції рослин на абіотичні і біотичні стресові чинники, аналіз методів оцінки стійкості рослин до несприятливих чинників, експериментальне дослідження адаптаційних властивостей салату до передпосівної гіпертермообробки та впливу нафтопродуктів. Об’єкт дослідження: адаптація рослин до впливу біотичних та абіотичних чинників. Предмет дослідження: адаптивні властивості рослин до впливу нафтопродуктів. Мета роботи: оцінювання адаптивних властивостей рослин до впливу біотичних та абіотичних стресових чинників. Методи дослідження: монографічний та експериментальний методи дослідження адаптації рослин до впливу передпосівної термообробки насіння та впливу нафтопродуктів. Результати дипломної роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-екологів. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. т. н., Черняк Лариса Миколаївна. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51204 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри екології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом_Яремчук-15.06.21.pdf | Дипломна_робота | 1.54 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.