Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування

Abstract

Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочинку людей. Вплив комфорту та зручності внутрішнього простору ресторану. Підбір меблів та їх функціональні властивості залежно від виду та їх функцій.
Оптимизация пространства для достижения комфорта людей релаксации. Влияние комфорта и удобства внутреннего пространства ресторана. Подбор мебели и ее функциональных свойств в зависимости от пород и их функций.
Optimization of space to achieve the comfort of relaxation people. The influence of the comfort and convenience of the internal space of the restaurant. The selection of furniture and their functional properties, depending on the species and their functions.

Description

Keywords

комфорт, зручність, ергономіка, інтер’єр ресторану, меблі, функціональність, стиль, простір, організація, удобство, эргономичность, интерьер ресторана, мебель, функциональность, пространство, организация, comfort, convenience, ergonomics, restaurant interior, furniture, functionality, style, space, organization

Citation

Гнатюк Л. Р. Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування / Л. Р. Гнатюк, Я. І. Поліщук // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. – К.: КНУБА 2014. - Вип. 37. - С. 125-131.