Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50353
Title: | Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування |
Other Titles: | Влияние эргономических требований на создание комфорта и удобства ресторанов, как общепита The influence of ergonomic requirements on the creation of comfort and convenience of restaurants as catering establishments |
Authors: | Гнатюк, Лілія Романівна Гнатюк, Лилия Романовна Gnatiuk, Liliia Поліщук, Я.І. |
Keywords: | комфорт зручність ергономіка інтер’єр ресторану меблі функціональність стиль простір організація удобство эргономичность интерьер ресторана мебель функциональность пространство организация comfort convenience ergonomics restaurant interior furniture functionality style space organization |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Київський національний університет будівництва та архітектури |
Citation: | Гнатюк Л. Р. Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування / Л. Р. Гнатюк, Я. І. Поліщук // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. – К.: КНУБА 2014. - Вип. 37. - С. 125-131. |
Abstract: | Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочинку людей. Вплив комфорту та зручності внутрішнього простору ресторану. Підбір меблів та їх функціональні властивості залежно від виду та їх функцій. Оптимизация пространства для достижения комфорта людей релаксации. Влияние комфорта и удобства внутреннего пространства ресторана. Подбор мебели и ее функциональных свойств в зависимости от пород и их функций. Optimization of space to achieve the comfort of relaxation people. The influence of the comfort and convenience of the internal space of the restaurant. The selection of furniture and their functional properties, depending on the species and their functions. |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50353 |
Appears in Collections: | Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Spam_2014_37_20_Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчуваннz.pdf | 689.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.