Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49225
Title: Гібридна війна в освітньому вимірі
Authors: Будагьянц, Людмила Миколаївна
Осьодло, Василь Ілліч
Keywords: гібридна війна
освіта
гібридні атаки
соціально-історичний світогляд
Issue Date: 26-Mar-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Будагьянц Л.М., Осьодло В.І. Гібридна війна в освітньому вимірі / Л.М.Будагьянц , В.І. Осьодло // Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій: збірник наукових праць / за заг. ред. Л.В. Помиткіної, О.М.Ічанської. – К. : ТОВ «Альфа-ПІК», 2020. – С.3-22.
Abstract: Освіті належить визначальне значення в консолідації політичних європейських націй, ствердженні їхньої суб’єктності, у протистоянні зовнішнім та внутрішнім викликам національній безпеці передусім завдяки активній участі в розвитку соціально-історичного світогляду громадянського суспільства. Ураховуючи триваючу гібридну війну РФ проти України, спрямовану саме на перешкоджання історичному самовизначенню української нації на користь демократичному вибору й ствердженню європейської громадянсько-політичної ідентичності українців, актуальним є аналіз потенціалу освіти в протидії гібридній зброї в просторі національної історичної свідомості. Метою даної статі є висвітлення наріжних напрямів діяльності освітян у протидії гібридним атакам на соціально-історичний світогляд українських громадян.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49225
ISBN: 978-966-1670-47-1
Appears in Collections:Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Будагьянц, Осьодло.pdf618.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.