Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48747
Title: Удосконалений метод автентифікації користувачів за допомогою Bluetooth технології
Authors: Панченко, Петро Дмитрович
Keywords: дипломна робота
автентифіація
комп'ютерні мережі
програмний продукт
банківські додатки
Bluetooth технології
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Існування і розвиток інформаційного суспільства на сучасному етапі не-можливе без використання інформаційних мереж, глобальних комп'ютерних мереж і мереж зв'язку - радіо, телебачення, фіксованих і мобільних телефонних мереж, Інтернет тощо. Ідентифікація, автентифікація і авторизація - це три взаємопов'язані поняття, які складають основу системи безпеки. Автентифікація - це процес підтвердження особи користувача. Автентифікація є невід’ємною складовою робочого циклу будь-якого програмного продукту. З теперішнім розвитком інформаційних технологій, процес автентифікації піддається суттєвим змінам майже щодня. Все попу-лярнішим стає метод багатофакторної автентифікації, його використовують скрізь: від програм обміну повідомленнями, до банківських додатків. Атаки, що спрямовані на обхід автентифікації, стали причиною застосування двох (а іноді і більше) факторів для підтвердження особи користувача. Мета роботи – реалізація системи моніторингу мережевого трафіку для захисту локальної інформації на підприємстві.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к.т.н., Петренко А.Б.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48747
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2020_125_ПанченкоПД.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.