Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46728
Title: Ефективність впровадження та використання CRM системи на підприємстві
Authors: Сперчун, Олексій Вікторович
Keywords: CRM системи
підприємство
бізнес-процеси
бізнес
аналіз
дані
оцінка
дипломна робота
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: О. В. Сперчун Ефективність впровадження та використання CRM системи на підприємстві : кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / О. В. Сперчун; НАУ. – Київ, 2020. – 83 с.
Abstract: Сучасним організаціям, що працюють з великою кількістю клієнтів, дуже необхідно вибудовувати стратегії взаємовідносин і взаємодій з клієнтами, і управляти ними. Спеціально для цього було розроблено безліч інформаційно-аналітичних систем, що автоматизують більшість бізнес-процесів. Все інформаційно-аналітичні системи служать для спрощення прийняття оперативних, тактичних і стратегічних управлінських рішень користувачами, що відповідають за аналітичну та управлінську функції, завдяки актуальним даними, що збираються в режимі реального часу. Інформаційно-аналітичні системи впроваджуються для прискорення і підвищення ефективності роботи всіх областей планування і звітності підприємства. На сьогоднішній день питання автоматизації бізнес-процесів, в тому числі управління взаємовідносинами з клієнтами, в малому бізнесі залишається дуже актуальним. Не дивлячись на те, що існують протилежні думки, різні дослідження показують, що CRM-система дозволяє малому бізнесу збільшити ефективність багатьох показників.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: доцент, к. е. н. Кудрицька Жанна Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46728
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2020_051_СперчунОВ___________.pdfМагістерська робота3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.