Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Название: Процеси управління якістю харчових продуктів
Авторы: Білька, Аліна Андріївна
Ключевые слова: система менеджменту якості
дипломна робота
Дата публикации: дек-2020
Краткий осмотр (реферат): Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи.
Описание: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів, стандартизації та сертифікації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АКФ_2020_152_Білька А.А..pdfРобота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна2.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.