Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілька, Аліна Андріївна-
dc.date.accessioned2021-02-09T23:16:09Z-
dc.date.available2021-02-09T23:16:09Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівнаuk_UA
dc.description.abstractРозроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи.uk_UA
dc.description.sponsorshipНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсистема менеджменту якостіuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.titleПроцеси управління якістю харчових продуктівuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів, стандартизації та сертифікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АКФ_2020_152_Білька А.А..pdfРобота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.