Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44982
Title: Специфіка та перспективи розвитку спортивних видань Західної Європи
Authors: Притула, Ярослав Сергійович
Keywords: дипломна робота
спортивна журналістика
спортивний репортаж
спортивна періодика
спортивна діяльність
дизайн-концепт
рубрика
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Притула Я.С. Специфіка та перспективи розвитку спортивних видань Західної Європи. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 79 с.
Abstract: Актуальність теми. На сьогоднішній день спорт набув дуже великої популярності у сучасному світі. Кожна людина хоча б раз в житті займалася спортом. Для когось спорт є образом життя, для когось – хоббі, але для більшості спорт є способом відпочинку від життєвих проблем. Для великої кількості населення спорт – це спосіб на певний час отримати фізичне та моральне задоволення, адже сучасне життя перенасичене стресами та проблемами. Саме ЗМІ залишаються основним джерелом подачі інформації, починаючи від політики та закінчуючи спортом. Значення друкованої преси, радіо і телебачення в сучасному світі переоцінити просто неможливо. Вони перетворилися на потужний інструмент впливу, охоплюючи своїм впливом безпрецедентне в історії число людей. Починаючи з далеких років спорт був популярним явищем у суспільстві, а зі створенням таких видів спорту, як футбол, баскетбол та хокей розвиток та популяризація спортивних подій стала дуже актуальною. Тому потрібні були спеціалізовані видання, які могли б висвітлювати виключно спортивні події, як на локальному, так і міжнародному рівні. З розвитком спорту почала свій розвиток друкована преса, яка починаючи з 20 століття розпочала свій активний розвиток . Збільшувалась кількість видань та вплив цих видань на спортивну культуру в країнах, які вони висвітлювали.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. № 580 /од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник проекту: канд.пед.наук Васьківська Олена Євгеніївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44982
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Притула._дипломна робота pdf.pdfДипломна робота Притули Я.С.389.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.