Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44730
Назва: | Трансформація жанрової стилістики та форм інформаційної згортки наукового дискурсу в суспільстві мереж |
Автори: | Воробйова, Валерія Євгенівна Ягодзинский, Сергей Николаевич |
Ключові слова: | жанрова стилістика інформаційні згортки дискурс сучасна філософія |
Дата публікації: | 20-лис-2020 |
Видавництво: | Національний технічний університет "ХПІ" |
Бібліографічний опис: | Воробйова В.Є., Ягодзінський С.М. // Філософія в сучасному світі: Матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2020 р. - Харків: Друкарня Мадрид, 2020. - 294 с. - укр., англ. та рос. мовами. |
Короткий огляд (реферат): | На зміну інтенсивності наукових комунікацій фахівці з наукометрики вказували із середини 70-х років ХХ століття [1, c. 180-210]. Невпинне зростання наукових публікацій, конференцій, форумів, круглих столів та інших форм і способів інформаційного обміну між вченими змусили філософів і філологів актуалізувати проблему трансформації жанрової стилістики наукового тексту (а у подальшому – наукового дискурсу в цілому), а також форм реалізації так званої інформаційної згортки. І якщо у 70-90 х роках минулого століття були спроби централізованого зберігання та обробки результатів наукових досліджень, їх стандартизації й контролю над поширенням, то збільшення можливостей інформаційних мереж, відкритість інформаційного простору змусили по-іншому підійти до питання автентичності наукової інформації, визнання наукових здобутків вчених та інтеграцію нових знань і технологій в тло соціальної реальності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44730 |
ISBN: | 978-617-7845-97-2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації студентів кафедри англійської філології і перекладу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воробйова,_Ягодзінський_Трансформація_жанрової_стилістики.pdf | 6.81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.