Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44538
Назва: | Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні |
Автори: | Михальчук, Ірина Вікторівна |
Ключові слова: | дипломна робота гастрономічний туризм туризм в Україні кулінарний туризм перспективи гастрономічного туризму туризм |
Дата публікації: | чер-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Михальчук І.В. Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 97с. |
Короткий огляд (реферат): | В умовах сьогодення важливою сладовою туристичної індустрії є харчування туристів. Окрім знайомства з цікавими історичними пам’ятками, містами та країними туристи прагнуть пізнати особливості національної кухні. Гастрономічний туризм як подорожі з метою задоволення своїх гастрономічних потреб та смаків – один із прогресивних та перспективних сучасних напрямків у туристичній галузі. Даний вид туризму отримав досить інтенсивний розвиток та здобув неабияку популярність у світі, зокрема у Європі. Можливість популяризувати такий вид подорожей в Україні та світі та стимулювати розвиток багатьох регіонів, зокрема через прилив коштів до місцевих бюджетів, робить дану тему особливо актуальною в наш час. Досвід Італії, Франції, Китаю, Японії, США та інших гастрономічних країн світу набув особливого значення для розвитку українського потенціалу в цьому ж напрямку. Велике значення гастрономічного туризму виявляється у можливості розмежовувати особливості культури певних народів, із цієї точки зору він являє собою засіб посилення перехресного культурного спілкування, є проявом міжнаціональних зв’язків та сприяє встаноленню всебічних контактів. В результаті розмаїття культурних контактів проходить синтез ментальних, матеріальних і духовних цінностей та здобутків від державного рівня до міжособистісного . Дослідження стану ринку на сучасному етапі та напрямки розвитку гастрономічного туризму є запорукою виявлення перспектив розвитку гастрономічного туризму нашої країни та розробки конкурентноспроможного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послуг. |
Опис: | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Науковий керівник: к. геогр.н., доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства Борисюк Оксана Анатоліївна |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44538 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Михальчук І.Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні.docx | 7.25 MB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.