Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44538
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михальчук, Ірина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-20T06:03:53Z | - |
dc.date.available | 2020-10-20T06:03:53Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.citation | Михальчук І.В. Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 97с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44538 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Науковий керівник: к. геогр.н., доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства Борисюк Оксана Анатоліївна | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах сьогодення важливою сладовою туристичної індустрії є харчування туристів. Окрім знайомства з цікавими історичними пам’ятками, містами та країними туристи прагнуть пізнати особливості національної кухні. Гастрономічний туризм як подорожі з метою задоволення своїх гастрономічних потреб та смаків – один із прогресивних та перспективних сучасних напрямків у туристичній галузі. Даний вид туризму отримав досить інтенсивний розвиток та здобув неабияку популярність у світі, зокрема у Європі. Можливість популяризувати такий вид подорожей в Україні та світі та стимулювати розвиток багатьох регіонів, зокрема через прилив коштів до місцевих бюджетів, робить дану тему особливо актуальною в наш час. Досвід Італії, Франції, Китаю, Японії, США та інших гастрономічних країн світу набув особливого значення для розвитку українського потенціалу в цьому ж напрямку. Велике значення гастрономічного туризму виявляється у можливості розмежовувати особливості культури певних народів, із цієї точки зору він являє собою засіб посилення перехресного культурного спілкування, є проявом міжнаціональних зв’язків та сприяє встаноленню всебічних контактів. В результаті розмаїття культурних контактів проходить синтез ментальних, матеріальних і духовних цінностей та здобутків від державного рівня до міжособистісного . Дослідження стану ринку на сучасному етапі та напрямки розвитку гастрономічного туризму є запорукою виявлення перспектив розвитку гастрономічного туризму нашої країни та розробки конкурентноспроможного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | туризм в Україні | uk_UA |
dc.subject | кулінарний туризм | uk_UA |
dc.subject | перспективи гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Михальчук І.Проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні.docx | 7.25 MB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.