Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41720
Название: Вдосконалення технології виробництва дієтичної добавки «Ліпогрейд»
Авторы: Ковальчук, Анна Сергіївна
Ключевые слова: дипломна робота
пробіотичний препарат
кишкова мікрофлора
пребіотики
молочнокислі бактерії
біомаса
кислотність
активність
лактобацили
культивування
Дата публикации: фев-2020
Библиографическое описание: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи — вдосконалити технологію виробництва дієтичної добавки «Ліпогрейд». Об'єкт дослідження — культивування бактерій дієтичної добавки «Ліпогрейд». Предмет дослідження — мікроорганізми дієтичної добавки «Ліпогрейд» (Lactobacillus plantarum). Методи дослідження — мікробіологічні, фізико-хімічні, аналітичні, біохімічні. Результати магістерської роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-біотехнологів. Недостатньо досліджено джерела вуглецю для живлення молочнокислих бактерій. Тому проводились різні мікробіологічні та біохімічні дослідження зі складовими поживного середовища для культивування лактобактерій та культуральним середовищем. Встановлено вихід біомаси та титровану кислотність культуральних середовищ з різними джерелами вуглецю. Визначено протеолітичну активність.
Описание: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.т.н. доцент Решетняк Людмила Расулівна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41720
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2020_162_КовальчукАС.pdf3.07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.